Overventilatie


De installatie van een systeem voor ventilatie is een complexe materie. Een ventilatiesysteem moet namelijk een welbepaalde hoeveelheid lucht aan- en afvoeren en daarnaast zijn er nog een aantal specifieke ventilatie eisen die je bij nieuwbouw en renovatie verplicht bent om te volgen. Een ventilatiesysteem dat niet correct geplaatst werd of niet het juiste debiet behaalt, heeft immers geen zin. Ga dus niet ongeënformeerd zelf aan de slag, maar doe beroep op een expert.


De Mulder BVBA houdt zich al jaren intens bezig met de installatie van mechanische ventilatiesystemen. Hiervoor beperken we ons niet tot ventilatie voor de ganse woning, maar kunnen bijvoorbeeld ook in een bestaande badkamer de mogelijkheden tot ventilatie bekijken. Bij elk project wordt eerst een berekening gemaakt, waarna alle leidingen, kanalen en toestellen vakkundig geplaatst worden door een professioneel ventilatie installateur. Vervolgens wordt alles grondig gecontroleerd alvorens het ventilatiesysteem in werking gesteld wordt.


Ook voor het onderhoud kunnen wij verder instaan.


Ben je op zoek naar een specialist voor de installatie van een ventilatiesysteem voor in uw woning aarzel dan niet en contacteer ons zodat wij voor u de beste oplossing kunnen aanbieden.

OverzichtFoto's

OnzeRealisaties